Alumínium redőny készítés

Redőny készítés, redőny szerelés, redőny javítás, szúnyoghálós redőny, hőszigetelt

redőny, motoros redőny szerelés. 

                              

A leghatékonyabb árnyékoló és biztonsági megoldás garanciával. Minőség, megfizethető árak. Díjtalan kiszállás, garancia, szakképzett szerelők, hétvégén is!

Miért minket válasszon?

  • kiváló minőségű, ugyanakkor igen versenyképes árú redőnyök
  • gyors, pontos munkavégzés, szakképzett szerelőkkel, akár hétvégén is
  • redőny gurtnicsere kedvező áron, gyorsan, bontás nélkül

A műanyag redőny árban elérhetőbb, az alumínium redőny magasabb árkategóriát képvisel, viszont élettartama hosszú, hőszigetelő tulajdonságával még pénzt is takaríthat meg. Mindkét redőny típus színes változatban, vakolható tokkal és szúnyoghálóval is rendelhető.

Az alumínium redőny lécek felületre ráégetett lakkozással, úgynevezett szinterezéssel kezeltek a tartósság érdekében. Az alumínium lécek belsejében poliuretán hab fokoza a hő,- és hangszigetelő képességet. A szinterezett redőny lefutókban kefebetét csökkenti a zajt, megakadályozza a por beszivárgását, illetve szigetel.

Biztonsága érdekében az alumíniumredőny feltolásgátlóval van ellátva, de családi házakba és földszinti lakásokba rendelhető belülről zárható alsó redőny léccel, így védelmet nyújt a betolakodókkal szemben, és a biztosító is elfogadja.

A biztonsági alumínium redőny választható motoros működéssel, kívánságra automatizálható, több redőny együttes mozgatással is vezérelhető a távirányító segítségével. Mozgatása beépített programozható kapcsolóórákkal tetszés szerint is történhet, azt a látszatot keltve távollétünk esetén, mintha valaki lenne a helyiségekben, így biztonságban lesz otthonunk, amikor nem vagyunk otthon.

Mind a műanyag, mind az alumínium redőny óvja ablakait, kizárja a nyári hőséget, a fűtési költség 30 %-kal is csökkenthető, az utcazaj megszüntethető. A redőny amellett, hogy esztétikailag kellemes látvány, védelmet nyújt a külső behatolás, rongálás ellen anélkül, hogy börtönérzetet keltene. Biztosítja a tetszés szerinti árnyékolást, mind időben, mind minőségben, azonnal megszüntethető a nemkívánatos bepillantás a helyiségbe. Ablakai tovább tiszták maradnak, az időjárás viszontagságainak tovább ellenállnak, bútorai, függönyei, szőnyegei kifakulását megelőzheti az agresszív UV sugarak kizárásával. Nagyon kedvelt a szúnyoghálós redőny, ami megakadályozza a rovarok bejutását a belső térbe.

Redőnyjavítás: redőny gurtnicsere, redőny szerelés, leszakadt redőny javítás, régi belső tokos redőny javítás, redőnyléc-csere, motorjavítás.

Alumínium redőny árak

Alumínium redőny 39 mm-es léccel, automatával 34 000Ft / m2 + Áfa
Szúnyoghálós alumínium redőny 40 000Ft / m2 + Áfa
Alumínium redőny betét 39 mm-es 20 000Ft / m2 + Áfa
Redőnymotor árak 26 000 Ft + Áfa-tól
Vakolható tok +3000Ft / m + Áfa

Színes alumínium redőny árak

Alumínium redőny alapszínek: fehér, sötétbarna. Lamella szín felár: +5%.
A tok és a lefutók szinterezhetőek bármely RAL színben: +20% felár.

Redőny kiegészítők

Gurtnibehúzó automata  2300Ft
Kitámasztó alumínium redőnyhöz 19 000 Ft
Redőnygurtni 50 m 3500 Ft
Alumínium redőny feltolásgátló féder 1800 Ft/5 db
Redőny gurtnicsere, redőny javítás 8 500Ft -tól / db + ÁFA
Leszakadt, hozzáférhetetlen alumínium redőny javítása 16 000 Ft + Áfa

Több darab redőny  javítás esetén kedvezmény a darabárból. Az árak a kiszállási díjat tartalmazzák.

Redőnyrendszerű alumínium garázskapu

Garázskapu 55 mm-es léccel 40 000Ft /m2 + ÁFA
Garázskapu árak

A redőny ár kalkulációjánál a legkisebb számolandó méret 1m2.

Budapest területén belül az árak tartalmazzák a szerelés és szállítás díját. Szerelést csak Budapest területén vállalunk, de gyártást és kiszállítást méretek alapján az egész ország területén.

Honlap készítés